NIEUWS

Vosko wordt onderdeel van Conscia

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat Vosko onderdeel wordt van de Deense netwerkspecialist Conscia.

Sinds 1990 maakt Vosko deel uit van Nijkerk Holding. Directeur Ernst Nijkerk heeft na een strategische heroriëntatie, en in goed onderling overleg, besloten om Vosko onder te brengen bij een nieuwe moederorganisatie die Vosko en haar klanten strategische meerwaarde en continuïteit biedt.

Het was een logische stap om te kiezen voor Conscia, een vooraanstaande en van oorsprong Deense netwerkspecialist met vestigingen in Noorwegen en Zweden en met een vergelijkbare cultuur. Wij verwachten dat de samenwerking met Conscia ten aanzien van kennis, diensten en ontwikkelingen rond Datacenter en Security een strategisch voordeel oplevert. Een voorbeeld hiervan is Conscia’s succesvolle service oplossing. Door deze strategische samenwerking zijn wij beter in staat ons portfolio verder uit te breiden en kunnen we blijven bieden wat onze klanten van ons de komende jaren verwachten.

Zie hier het officiële persbericht.

Het Management Team van Vosko ondersteunt deze nieuwe stap voorwaarts en heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Conscia en de realisatie van de ambities van ons schitterende bedrijf.

Marc Gozeling
Directeur

Marc Gozeling
Algemeen Directeur
Marc and Mogens sitting

Reacties

 • Dorus | 31 oktober 2017

  En wat doet u voor mensen met EHS? Die kotsmisselijk worden van al die wifi en smartphone en slimme dingen? Wij lopen met knetterende hoofdpijn, kotsmisselijk, duizelig en pijn in ons lijf hopeloos te zoeken naar plekjes waar we onszelf wat kunnen herstellen.

  Uw reactie wacht op goedkeuring
 • Björn Boevink | 4 september 2017

  Goed en helder artikel Arjan! Veelbelovende standaard ook!

  Uw reactie wacht op goedkeuring
 • Björn Boevink | 4 september 2017

  Goed, helder artikel Arjan! Veelbelovende standaard ook!

  Uw reactie wacht op goedkeuring
 • Dennis van Ravenswaaij | 29 juni 2017

  Gefeliciteerd Marc!

Laat ook een reactie achter