Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

NIEUWS

Vosko wint Cisco Award 'North Partner of the Year'

Cisco heeft tijdens de jaarlijkse Partner Summit in San Francisco bekendgemaakt welke partners de Cisco Partner Awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2016.

Volgens Cisco mag Vosko zich met een groei van ruim twintig procent in de public sector en door de snelle adaptie én succesvolle implementaties van nieuwe technologieën, zoals ACI, met recht North Partner of the Year noemen. Het succes en onderscheid wordt daarnaast vooral gemaakt door onderlinge samenwerking. De regio North bestaat uit de Benelux-landen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en de Baltische staten.

Met de toekenning van de Award spreekt Cisco wederom haar waardering uit voor de expertise van Vosko en onderstreept zij het belang van het partnership aan voor de groei en ontwikkeling van Cisco.

Netherlands Partner of the Year & Public Sector Partner of the Year

Afgelopen oktober heeft Vosko ook bij de Nederlandse partnerbijeenkomst twee Cisco Awards in de wacht gesleept: ‘Public Sector Partner of the Year’ en de felbegeerde ‘Cisco Netherlands Partner of the Year’.

Gerelateerd

Cisco wint Networking Innovator of the Year Award

Tijdens de Dutch-IT Channel Award uitreiking op 19 januari heeft Cisco de Networking Innovator of the Year Award in ontvangst mogen nemen.

Meer Nieuws & Blogs