NIEUWS

Vosko Partner van MazeMap

Veel van onze relaties zijn op zoek naar een gebruikersvriendelijke, dynamische en onderhoudsarme manier van indoor navigatie. Met name grote ziekenhuizen en universiteiten hebben dit hoog op de innovatie kalender staan. Samen met enkele van onze klanten en onze specialisten hebben we verschillende mogelijkheden onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat MazeMap aan alle eisen en wensen voldoet. MazeMap integreert volledig in uw Cisco WLAN omgeving, vereist geen installatie van een app door de gebruiker en is eenvoudig te beheren en integreren in de communicatie met uw bezoekers. Het is dan ook niet vreemd dat eind vorige maand Vosko en MazeMap een partner overeenkomst hebben getekend.

“Vosko is well-renowned in the Dutch market for being a company that cares about solving real customer problems with high-quality, sustainable technology solutions. MazeMap is proud to be partnering with such a strong technology partner, with unique in-depth insight into particularly the healthcare market. We believe that Vosko will add a lot of value to our already strong offering, and we look forward to bringing that value onwards to our customers in the Netherlands.”  Steinar Morland, Market Director, MazeMap

Over MazeMap

MazeMap biedt interactieve indoor plattegronden van hoge kwaliteit die doorzoekbaar, koppelbaar, gebruikersvriendelijk en altijd up-to-date zijn. Het doel is om te laten zien waar u alles kunt vinden in grote complexen, zoals universiteiten, ziekenhuizen, conferentiecentra en winkelcentra. Aan de hand van een duidelijke routebeschrijving met geschatte tijd, kunt u direct zien hoe u het snelst van A naar B gaat. Deze route kunt u vervolgens eenvoudig delen met uw collega’s, vrienden of bezoekers.

MazeMap

Geen reacties op dit artikel

Laat ook een reactie achter

Meer Blogs & Nieuws

Meest gelezen

Inzicht in verkeersstromen is verplicht!

Als iemand verantwoordelijk is voor de optimale werking van een (wegen-) netwerk, begint dit met inzicht. Hoe kan men onwenselijke situaties signaleren en hier adequaat op acteren met de ogen dicht?

Vosko Partner van MazeMap

MazeMap biedt interactieve indoor plattegronden van hoge kwaliteit die doorzoekbaar, koppelbaar, gebruikersvriendelijk en altijd up-to-date zijn.

Sessie 10: Is het netwerk dé opstap naar een volledig geautomatiseerd DataCenter?

Dit jaar zal mijn sessie niet alleen over de aankondiging van een nieuwe standaard gaan maar ook technisch dieper ingaan op de technologie...