Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

NIEUWS

Studiereis naar het Check Point hoofdkantoor in Tel Aviv

Twee weken geleden is Vosko met een aantal ziekenhuis relaties afgereisd naar Tel Aviv, Israël voor een bezoek aan het hoofdkantoor van Cyber Security fabrikant Check Point Software Technologies. Als 4-Star Elite partner van Check Point onderhoudt Vosko zeer nauwe banden met de Check Point medewerkers, ook op het hoofdkantoor in Tel Aviv. Het doel van deze studiereis was om onze relaties nader kennis te laten maken met de fabrikant Check Point. Diverse sessies met Check Point ontwikkelaars, productmanagement, visionairs etc. Voor onze relaties de mogelijkheid om eens in de keuken bij Check Point te kijken.

Bijzonder interessant was de sessie rondom een nieuwe ontwikkeling (micro gateway) om medische apparatuur beter te beveiligen tegen cyber aanvallen. Deze oplossing sluit direct aan op de business case van diverse ziekenhuizen. Een levendige gesprek met uitwisseling van ervaringen was dus geboren.

Naast het bezoek aan het hoofdkantoor van Check Point, zijn we ook naar Jerusalem geweest vanuit een cultuurinslag en social aspect. Onder begeleiding van een gids vanuit Check Point hebben we deze bijzondere stad mogen bezoeken en bewonderen.

Een succesvolle studiereis, die door onze relaties als zeer waardevol is bestempeld.

In November gaat Vosko wederom met een aantal relaties naar Tel Aviv voor de studiereis naar de Homeland Security & Cyber conferentie met aansluitend het bezoek aan het Check Point hoofdkantoor. Vosko en Check Point zijn voornemens om ook volgend jaar weer een studiereis naar Tel Aviv te organiseren. Als u interesse heeft, neem u dan contact met ons op.

Geen reacties op dit artikel

Laat ook een reactie achter

Meest gelezen

Kaviaar is voor de Wifi-elite

Consumentenelektronica op de werkvloer is vragen om problemen. Daar is het tenslotte nooit voor gemaakt. Of is dit een gevalletje kaviaar?

Avaya sluit overeenkomst met Extreme Networks voor verkoop netwerkactiviteiten

Avaya Inc. heeft dinsdag 7 maart 2017 een overeenkomst voor de verkoop van de activa van haar networking divisie gesloten met Extreme Networks, Inc.

Multi-Layer Security Architecture

Verdediging tegen cybercriminaliteit vraagt om een breder beveiligingsplan. Een Multi-Layer Security architectuur is dan ook actueler dan ooit