Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

RSA

rsa_logo

RSA, de beveiligingsdivisie van EMC, is een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen voor bedrijven. Het bedrijf helpt ondernemingen bij het oplossen van hun meest complexe beveiligingsuitdagingen. De informatiegerichte benadering van RSA zorgt voor de bewaking van de integriteit en vertrouwelijkheid van data gedurende de gehele levenscyclus, ongeacht waar data zich bevindt, wie er toegang toe zoekt en hoe het wordt gebruikt.

RSA biedt hoogwaardige oplossingen voor identity assurance en access control, encryptie en sleutelbeheer, compliancy en security information management, en fraudebescherming. Deze oplossingen zorgen voor het vertrouwen van miljoenen gebruikers bij de transacties die ze uitvoeren en de data die daarbij gegenereerd worden.

Affiliate Elite Partner

Al ruim 12 jaar hebben Vosko en RSA in Nederland een strategische relatie, waarbij Vosko gebruik maakt van RSA-oplossingen voor het realiseren van sterke en geavanceerde beveiligingsoplossingen. Naast token- en smartcardbeveiligingen verzorgt Vosko ook de single-sign-on, card-management en PKI implementaties van RSA. Binnenkort zullen daar ook biometrische oplossingen aan worden toegevoegd.

Binnen het RSA Secureworld Partnerprogramma beschikt Vosko over de Affiliate Elite Partner status. Daarnaast neemt Vosko deel aan het SecureCare Partnerprogramma.

Bekijk hier de website van RSA.