Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

F5 Networks

Logo_F5_kwaliteit


F5 Networks is al vele jaren marktleider in het Application Delivery Controller en Load Balancer marktsegment en staat in het Magical Quadrant van marktanalist Gartner al vele jaren bovenaan in het Leader kwadrant. F5 Networks geniet dan ook een grote en zeer goede naamsbekendheid.

De oplossingen van F5 Networks worden zowel in de datacentra als de web-omgevingen opgenomen om het verkeer optimaal te verdelen over de systemen, de beveiliging te verhogen, de prestaties fors te verbeteren en de beheerders hierover aanzienlijk meer controle te geven. F5 Networks biedt naast appliances ook volledig gevirtualiseerde systemen en Cloud oplossingen.

De oplossingen van F5 Networks worden gebruikt door vrijwel alle grote financiële instellingen en de grotere bedrijven in alle segmenten. Het lokale team bestaat uit mensen die voor het merendeel al eerder met Vosko hebben samengewerkt, waardoor een goede relatie geborgd wordt.

De samenwerking tussen Vosko en F5 Networks heeft een sterk strategisch karakter. De oplossingen van F5 Networks integreren uitstekend met die van Cisco, Avaya, HP, Check Point en Infoblox. De ondersteuning van F5 Networks door Vosko is dan ook gebaseerd  op de hoogste partnerstatus.

Bekijk hier de website van F5 Networks.