Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Check Point

logo-checkpoint

Check Point staat bij professionals al decennia bekend als dé ontwikkelaar en leverancier van de allerbeste firewalls wereldwijd. Maar Check Point, opgericht in 1993 en uitgegroeid naar inmiddels 2.200 werknemers met een omzet van ca. 1 miljard US-dollar, biedt inmiddels een compleet netwerk en endpoint security portfolio. Check Point is daarmee de eerste fabrikant die het totale security portfolio van willekeurig elke enterprise volledig op het allerhoogste niveau kan invullen. Met name financiële instellingen zijn unaniem overgestapt op en overtuigd van de Check Point all-in-one security oplossingen.

Certified Check Point Partner

Vosko beschikt over de Certified Check Point Partner certificering. Vosko heeft deze verkregen door te voldoen aan de volgende eisen:

  • Check Point Gold Solution Provider;
  • Check Point Certified Service Provider (CCSP);
  • Check Point Certified Appliance Collaborative Enhanced Support Partner;

Daarnaast voldoet Vosko aan de eis dat het 6 gecertificeerde Check Point Security Engineers (CCSE) met meer dan 3 jaar Check Point ervaring in dienst heeft.

Bekijk hier de website van Check Point.

Resource

Klaar voor de meldplicht datalekken

Zorginstellingen blijken onvoldoende ‘in control’ van hun informatiebeveiliging en dat terwijl zij grootverwerkers zijn van privacygevoelige informatie.