Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Betrouwbaar verbinden

Vosko ontzorgt de grootzakelijke markt door gebruikers en systemen veilig en betrouwbaar te verbinden. Wij doen dat met de beste technische kennis, uitstekende services en door een betrouwbare en betrokken partner van onze klanten te zijn. Onze klanten vertrouwen dagelijks op onze betrouwbare en veilige oplossingen in:

  • Enterprise Networking
  • Wlan & Mobility
  • Security
  • Datacenter
  • Collaboration

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaam ondernemen is ondernemen met balans tussen economische-, sociale- en milieubelangen.

Duurzame bedrijven kijken niet alleen naar hun winstcijfers, maar ook naar de gevolgen van hun bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. En niet alleen naar de huidige gevolgen daarvan, maar ook naar de gevolgen in de toekomst.

Vosko voert al jaren actief een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemersbeleid, waarbij de waardes ‘mens’ en ‘milieu’ centraal staan met als doel bij te dragen aan een betere maatschappij. Duurzaamheid, iets betekenen voor de maatschappij en waarde toevoegen voor volgende generaties zijn zeer herkenbare elementen binnen de cultuur van de onderneming.

Als een van de allereerste bedrijven in onze branche heeft Vosko het MVO beleid laten certificeren volgens de MVO Prestatieladder Niveau 3 en uiteraard beschikt Vosko over het ISO 14001 Milieu-certificaat. Daarnaast maakt Vosko gebruik van zonnepanelen op het kantoordak om schone energie te produceren.

Referenties

Bekijk hier onze referenties

DAF
``We hebben eigen kennis en kunde in huis, maar kunnen niet buiten de ondersteuning van een betrouwbare en gedegen partner als Vosko``
Meer info
Gemeente Breda
Vosko is voor ons een betrokken partner, die ons optimaal ondersteunt op basis van gedegen vakkennis en deskundigheid``
Meer info

Wij zijn van alle markten thuis

Zo zijn wij met name gespecialiseerd in de volgende markten:

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Overheid

Overheid

Educatie

Educatie

Industrie

Industrie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek