Bekijk onze video

Over Vosko

Technologie heeft geen bewustzijn, maar mensen wel. Vosko neemt hierin heel bewust haar verantwoordelijkheid. De ICT-infrastructuur moet altijd een stap voorlopen om iedere dreiging het hoofd te kunnen bieden en iedere innovatie te ondersteunen. Wij doen meer dan alleen het ontwerpen, realiseren en beheren van het ICT-fundament. Wij bieden best practice oplossingen, een optimale gebruikerservaring én een ongeëvenaard netwerk aan kennis gedurende de gehele levenscyclus van de kritische ICT-infrastructuur.
Onze klanten vertrouwen dagelijks op onze betrouwbare en veilige oplossingen in:

  • Enterprise Networking
  • Wlan & Mobility
  • Security
  • Datacenter
  • Collaboration

 

Onderdeel Conscia

Al zo’n 30 jaar staat Vosko door onze excellente service en diepgaande technische kennis bekend als dé ICT netwerk specialist van Nederland. In 2017 is de strategische keuze gemaakt om aansluiting te zoeken bij een partij die ons in staat stelt om ook in de toekomst die unieke positie te kunnen blijven vervullen en verder uit te bouwen. In deze snel veranderende markt is het belangrijk kennis te bundelen en snel in te spelen op verandering. Als zelfstandig bedrijf voorzagen wij dat dit steeds lastiger zou gaan worden.

Conscia is een leidende, oorspronkelijk Deense ICT network provider, met inmiddels ook vestigingen in Zweden, Noorwegen en Slovenië. Ieder land opereert in hoge mate autonoom. Nog afgezien van de grote culturele overeenkomsten op menselijk en zakelijk gebied, vielen meteen de diepgewortelde technische kennis op én dat ook binnen Conscia de klant écht centraal staat. Deze belangrijke culturele overeenkomsten zijn in onze optiek cruciaal voor een succesvolle samenwerking.

De concrete en direct zichtbare meerwaarde van Vosko’s toetreding tot de Conscia Group is de enorme hoeveelheid kennis en expertise die in de vorm van Virtuele Teams en Conscia University onze specialisten nog beter in staat stellen op technisch gebied het verschil te maken. Daarnaast verrijken Managed Services waaronder NOC- en SOC-diensten ons portfolio en is het unieke Conscia CNS Asset Management Platform nu ook in Nederland beschikbaar voor onze klanten.

Kortom, met de toetreding tot de Conscia Group blijft het unieke karakter van Vosko behouden terwijl tegelijkertijd de voordelen voor onze eigen mensen én voor onze klanten significant zijn. Nu en in de toekomst.