Wireless & Mobility

Draadloze netwerken zijn gemeengoed geworden, ook bij organisaties. Toch laten organisaties nog allerlei mogelijkheden onbenut om te besparen op tijd en middelen. Vosko denkt met u mee, bijvoorbeeld over de inzet van IP-telefonie over WiFi en Location Based Services.

 

Realtime lokaliseren in de zorg

Vosko implementeert geavanceerde technieken zoals Location Based Services van fabrikant Stanley Healthcare. Daarmee kunt u belangrijke apparatuur 'realtime' lokaliseren en kunt u nagaan of uw medewerkers of patiënten zich binnen het bereik van het draadloze netwerk bevinden. Deze oplossing stelt zorginstellingen in staat om haar zorg voor patïenten en duurzame medische apparatuur aanzienlijk te verbeteren.

 

Slimme routes bepalen in distributiecentra 

Niet alleen in de zorg wordt gebruik gemaakt van deze technologie. Ook bij DAF Trucks heeft Vosko de location based services-technologie geïmplementeerd. Het logistieke proces is door deze techniek aanzienlijk verbeterd doordat er voor het verzamelen van orders een optimale route wordt samengesteld, die bepaald wordt door de locatie van de onderdelen in het magazijn. 

 

Wilt u weten hoe u meer kunt halen uit location based services en WiFi? Onze experts adviseren u graag. 

Delen via