Optimale verbindingen van cruciaal belang

Voor organisaties die afhankelijk zijn van hun netwerken zijn optimale verbindingen van cruciaal belang. Ongeacht of het gaat over een nevenlocatie, een thuiswerker die inlogt of lokale netwerken: de verbinding moet gewoon goed zijn. 

 

Het doel is te allen tijde díe connectiviteit te bieden die vereist is om uw bedrijfsprocessen optimaal te benaderen, te bewerken en op te slaan. Dit op een snelle, eenvoudige wijze maar ook adequaat beschermd tegen ongewenste invloeden.

 

Vosko adviseert, levert, installeert en onderhoudt zowel de lokale netwerkapparatuur, de apparatuur voor glasvezelaansluitingen (zowel direct gekoppeld of door middel van WDM apparatuur) als WAN koppelingen via traditionele routers.

 

Inzicht in de prestaties van uw netwerk

We vinden het belangrijk dat u optimaal inzicht heeft in de prestaties van uw netwerk. We geven advies over netwerkbeheer en implementeren netwerkmanagement-tools die u direct inzicht geven in de prestaties van uw infrastructuur. Bovendien helpen we u met het opstellen van rapportages over gebruik, trends, netwerkbelasting enzovoort.

 

Wilt u advies over LAN, MAN of WAN? Neem dan contact op met de experts van Vosko. 

Delen via