Datacenter

De plek waar de applicaties gehuisvest zijn die de business 24x7 ondersteunen, wordt al vele jaren ondersteund door netwerken van Vosko die in deze noodzaak van beschikbaarheid voorzien. Beschikbaarheid is echter niet de enige eis meer tegenwoordig. De snelheid van business en technologie vereist een snellere ‘Time to Market’ van applicaties. Daarnaast zien we dat het aantal applicaties hard groeit en de uitrol hiervan, mede door het securityvraagstuk, steeds complexer worden. In het huidige model betekent dit torenhoge operationele kosten tegen lange ‘levertijd’ van ICT diensten en een enorme complexiteit voor beheerders.

 

Private Cloud Infrastructuur


Om te komen tot een hogere dienstverlening naar de business tegen lagere operationele kosten, positioneert Vosko haar Enterprise Cloud Infrastructuur oplossing. Een volledig geautomatiseerde datacenter infrastructuur voor enterprise organisaties, met de kwaliteit en service die men van Vosko gewend is.

 

De meerwaarde van Vosko’s oplossing zit in de collectieve benadering en optimale afstemming van hoogwaardige componenten op het gebied van compute, networking, storage en hypervisor. Met centrale aansturing vanuit orchestration software, wordt het mogelijk om het datacenter te automatiseren. Dit is de belofte van een (private-) Cloud, die ervoor zorgt dat ICT richting de organisatie ‘on-demand’ als een service kan worden aangeboden.

Delen via