Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Mobiliteit staat voor beweeglijkheid.

Medewerkers kunnen thuis, onderweg of bij een klant aan het werk zijn. Zorgpersoneel voert gegevens direct in naast het bed van de patiënt, artsen doen hun consult via beeldbellen, studenten maken overal op de campus gebruik van hun Eduroam account en nemen in de sporthal digitale toetsen af. Ambtenaren en kantoorpersoneel vergaderen via internet of met de tablet in de raadzaal. Deze flexibele manier van werken, is niet alleen fijn voor uw medewerkers, maar komt ook de productiviteit van uw bedrijf ten goede. Tenminste, als u een goede Wi-Fi-verbinding heeft.

mobility wlan icon

Een goede Wi-Fi verbinding

Dit lijkt vanzelfsprekend maar vereist expertise van een partner die jarenlange ervaring heeft bij het ontwerpen, inrichten, beveiligen en onderhouden van complexe draadloze netwerken. De basis is een goed RF design. Onze WLAN specialisten bepalen samen met u de uitgangspunten welke als basis dienen voor het in- en nameten van de omgeving. Vosko beschikt naast goed opgeleide WLAN engineers ook over de meest moderne apparatuur en software om dit RF design voor u te maken.

De digitale transformatie

Het zal u niet zijn ontgaan dat de hoeveelheid apparaten welke verbinden met het draadloze netwerk aanzienlijk toeneemt. Niet alleen voor data en of spraak communicatie maar juist ook vanuit andere delen van de organisatie bijvoorbeeld speciale medische apparaten of gebouw beheer sensoren. Niet altijd zijn deze IoT apparaten voorzien van de meest moderne Wi-Fi technologie maar wel kritisch genoeg binnen de (zorg)processen dat een naadloze aansluiting op uw draadloze netwerk infrastructuur noodzakelijk is. Maar hoe zorgt u ervoor dat al deze draadloze apparatuur op een consistente en veilige manier aan uw draadloze netwerkinfrastructuur verbinden?

Inzicht en automatisering

De techniek van vandaag vereist hiervoor een (draadloze) netwerkinfrastructuur dat constant leert, mee verandert en beveiligt, wat vooral mogelijk gemaakt wordt door Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) capaciteiten. Een oplossing die belangrijke processen voor u automatiseert en constant inzicht geeft in de status van uw draadloze infrastructuur en daarop aangesloten apparaten. Een Software Defined of Cloud enabled draadloze infrastructuur die u helpt bij probleemoplossing waardoor u aanzienlijke besparingen realiseert op dagelijkse beheertaken. Dit vereist kennis van de nieuwste producten en diensten welke op de markt beschikbaar zijn zodat u hierover goed wordt geïnformeerd en op basis waarvan u de juiste investeringen doet. Vosko beschikt over deze kennis en werkt hierin samen met vooraanstaande leveranciers.

Location based services

Moderne draadloze netwerken worden campusbreed toegepast. Dit betekent dat overal Wi-Fi dekking beschikbaar is. De mogelijkheid om waarde toe te voegen aan uw investering is om het netwerk uit te breiden met location based services. Hierbij kunt u denken aan indoor navigatie, track en trace van belangrijke assets, persoonsbeveiliging en meer. Vosko werkt nauw samen met verschillende aanbieders van oplossingen op dit gebied die naadloos aansluiten op uw Wi-Fi netwerk.

Een veilige verbinding

Meer aangesloten apparaten op uw (draadloze) netwerk maakt uw netwerk kwetsbaar voor cybercriminelen. De rand van uw netwerk dient hiertegen beschermd te worden, het liefst al op apparaat niveau (micro segmentatie). Hierbij moet worden gedacht aan op policy’s gebaseerde toegangscontrole systemen desgewenst uitgebreid met een MDM (mobile device management) oplossing.

Wilt u weten hoe u meer kunt halen uit uw draadloze netwerk? Onze experts adviseren u graag.

Meer oplossingen

Bekijk hier welke oplossingen wij nog meer aanbieden

Networking

Networking

Optimale verbindingen van cruciaal belang

Voor organisaties die afhankelijk zijn van hun netwerken zijn optimale verbindingen van cruciaal belang. Ongeacht of het gaat over een nevenlocatie, een thuiswerker die inlogt of lokale netwerken: de verbinding moet gewoon goed zijn.

Meer lezen
Datacenter

Datacenter

Een snellere time-to-market van applicaties

De plek waar de applicaties gehuisvest zijn die de business 24×7 ondersteunen, wordt al vele jaren ondersteund door netwerken van Vosko die in deze noodzaak van beschikbaarheid voorzien. Beschikbaarheid is echter niet de enige eis meer tegenwoordig

Meer lezen
Security

Security

Het beveiligen van de totale infrastructuur

Het onderling koppelen van allerlei netwerken biedt ongekende mogelijkheden. Helaas geldt dit ook voor misbruik. Het beveiligen van de totale infrastructuur is dan ook enorm belangrijk geworden.

Meer lezen
Collaboration

Collaboration

Altijd, op iedere locatie en op ieder apparaat

Afstand, tijdstip en locatie zijn niet meer bepalend wanneer we willen communiceren. We zijn verwend en gewend geraakt met vele elektronische vormen ervan.

Meer lezen

Wij zijn van alle markten thuis

Zo zijn wij gespecialiseerd in de volgende markten

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Overheid

Overheid

Educatie

Educatie

Industrie

Industrie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Referenties

Bekijk hier onze referenties

DAF
``We hebben eigen kennis en kunde in huis, maar kunnen niet buiten de ondersteuning van een betrouwbare en gedegen partner als Vosko.``
Meer info
Gemeente Breda
``Vosko is voor ons een betrokken partner, die ons optimaal ondersteunt op basis van gedegen vakkennis en deskundigheid.``
Meer info