Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Meer halen uit Location Based Services en WIFI

Draadloze netwerken zijn gemeengoed geworden, ook bij organisaties. Toch laten organisaties nog allerlei mogelijkheden onbenut om te besparen op tijd en middelen. Vosko denkt met u mee, bijvoorbeeld over de inzet van IP-telefonie over wifi en Location Based Services.

Wilt u weten hoe u meer kunt halen uit Location Based Services en wifi? Onze experts adviseren u graag.

mobility wlan iconVosko implementeert geavanceerde technieken zoals Location Based Services van fabrikant Stanley Healthcare. Daarmee kunt u belangrijke apparatuur ‘realtime’ lokaliseren en kunt u nagaan of uw medewerkers of patiënten zich binnen het bereik van het draadloze netwerk bevinden. Deze oplossing stelt zorg-instellingen in staat om haar zorg voor patiënten en duurzame medische apparatuur aanzienlijk te verbeteren.

Slimme routes bepalen in distributiecentra

Niet alleen in de zorg wordt gebruik gemaakt van deze technologie. Ook bij DAF Trucks heeft Vosko de location based services-technologie geïmplementeerd. Het logistieke proces is door deze techniek aanzienlijk verbeterd doordat er voor het verzamelen van orders een optimale route wordt samengesteld, die bepaald wordt door de locatie van de onderdelen in het magazijn.

Meer oplossingen

Bekijk hier welke oplossingen wij nog meer aanbieden

Networking

Networking

Optimale verbindingen van cruciaal belang

Voor organisaties die afhankelijk zijn van hun netwerken zijn optimale verbindingen van cruciaal belang. Ongeacht of het gaat over een nevenlocatie, een thuiswerker die inlogt of lokale netwerken: de verbinding moet gewoon goed zijn.

Meer lezen
Datacenter

Datacenter

Een snellere time-to-market van applicaties

De plek waar de applicaties gehuisvest zijn die de business 24×7 ondersteunen, wordt al vele jaren ondersteund door netwerken van Vosko die in deze noodzaak van beschikbaarheid voorzien. Beschikbaarheid is echter niet de enige eis meer tegenwoordig

Meer lezen
Security

Security

Het beveiligen van de totale infrastructuur

Het onderling koppelen van allerlei netwerken biedt ongekende mogelijkheden. Helaas geldt dit ook voor misbruik. Het beveiligen van de totale infrastructuur is dan ook enorm belangrijk geworden.

Meer lezen
Collaboration

Collaboration

Altijd, op iedere locatie en op ieder apparaat

Afstand, tijdstip en locatie zijn niet meer bepalend wanneer we willen communiceren. We zijn verwend en gewend geraakt met vele elektronische vormen ervan.

Meer lezen

Wij zijn van alle markten thuis

Zo zijn wij gespecialiseerd in de volgende markten

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Overheid

Overheid

Educatie

Educatie

Industrie

Industrie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Referenties

Bekijk hier onze referenties

DAF
``We hebben eigen kennis en kunde in huis, maar kunnen niet buiten de ondersteuning van een betrouwbare en gedegen partner als Vosko.``
Meer info
Gemeente Breda
``Vosko is voor ons een betrokken partner, die ons optimaal ondersteunt op basis van gedegen vakkennis en deskundigheid.``
Meer info