Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Optimale verbindingen van cruciaal belang

We vinden het belangrijk dat u optimaal inzicht heeft in de prestaties van uw netwerk. We geven advies over netwerkbeheer en implementeren netwerkmanagement-tools die u direct inzicht geven in de prestaties van uw infrastructuur. Bovendien helpen we u met het opstellen van rapportages over gebruik, trends, netwerkbelasting enzovoort.

Wilt u advies over LAN, MAN of WAN? Neem dan contact op met de experts van Vosko.


Voor organisaties die afhankelijk zijn van hun netwerken zijn optimale verbindingen van cruciaal belang. Ongeacht of het gaat over een nevenlocatie, een thuiswerker die inlogt of lokale netwerken: de verbinding moet gewoon goed zijn.

Het doel is te allen tijde díe connectiviteit te bieden die vereist is om uw bedrijfsprocessen optimaal te benaderen, te bewerken en op te slaan. Dit op een snelle, eenvoudige wijze maar ook adequaat beschermd tegen ongewenste invloeden.

Vosko adviseert, levert, installeert en onderhoudt zowel de lokale netwerkapparatuur, de apparatuur voor glasvezelaansluitingen (zowel direct gekoppeld of door middel van WDM apparatuur) als WAN koppelingen via traditionele routers.

Meer oplossingen

Bekijk hier welke oplossingen wij nog meer aanbieden

WLAN & Mobility

WLAN & Mobility

Meer halen uit Location Based Services en WIFI

Draadloze netwerken zijn gemeengoed geworden, ook bij organisaties. Toch laten organisaties nog allerlei mogelijkheden onbenut om te besparen op tijd en middelen. Vosko denkt met u mee.

Meer lezen
Datacenter

Datacenter

Een snellere time-to-market van applicaties

De plek waar de applicaties gehuisvest zijn die de business 24×7 ondersteunen, wordt al vele jaren ondersteund door netwerken van Vosko die in deze noodzaak van beschikbaarheid voorzien. Beschikbaarheid is echter niet de enige eis meer tegenwoordig

Meer lezen
Security

Security

Het beveiligen van de totale infrastructuur

Het onderling koppelen van allerlei netwerken biedt ongekende mogelijkheden. Helaas geldt dit ook voor misbruik. Het beveiligen van de totale infrastructuur is dan ook enorm belangrijk geworden.

Meer lezen
Collaboration

Collaboration

Altijd, op iedere locatie en op ieder apparaat

Afstand, tijdstip en locatie zijn niet meer bepalend wanneer we willen communiceren. We zijn verwend en gewend geraakt met vele elektronische vormen ervan.

Meer lezen

Wij zijn van alle markten thuis

Zo zijn wij gespecialiseerd in de volgende markten

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Overheid

Overheid

Educatie

Educatie

Industrie

Industrie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Referenties

Bekijk hier onze referenties

Ziekenhuis Amstelland
``Wij noemden ons netwerk voorheen ook wel een 'Blackbox' omdat het onduidelijk was wat voor verkeer er op draaide.``
Meer info
Meander Medisch Centrum
``We hadden nog geen relatie met Vosko, maar de wijze waarop zij daadwerkelijk invulling hebben gegeven aan het begrip partnership, is wat mij betreft een voorbeeld van hoe het zou moeten.``
Meer info