Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Een snellere time-to-market van applicaties

Om te komen tot een hogere dienstverlening naar de business tegen lagere operationele kosten, positioneert Vosko haar Enterprise Cloud Infrastructuur oplossing. Een volledig geautomatiseerde datacenter infrastructuur voor enterprise organisaties, met de kwaliteit en service die men van Vosko gewend is.

Wilt u graag advies over deze oplossing? Neem dan contact op met een van onze experts.

ico_solution-datacenter
De plek waar de applicaties gehuisvest zijn die de business 24×7 ondersteunen, wordt al vele jaren ondersteund door netwerken van Vosko die in deze noodzaak van beschikbaarheid voorzien. Beschikbaarheid is echter niet de enige eis meer tegenwoordig. De snelheid van business en technologie vereist een snellere time-to-market van applicaties. Daarnaast zien we dat het aantal applicaties hard groeit en de uitrol hiervan, mede door het security-vraagstuk, steeds complexer worden. In het huidige model betekent dit torenhoge operationele kosten tegen lange ‘levertijd’ van ICT diensten en een enorme complexiteit voor beheerders.

Private Cloud Infrastructuur

De meerwaarde van Vosko’s oplossing zit in de collectieve benadering en optimale afstemming van hoogwaardige componenten op het gebied van compute, networking, storage en hypervisor. Met centrale aansturing vanuit orchestration software, wordt het mogelijk om het datacenter te automatiseren. Dit is de belofte van een (private-) Cloud, die ervoor zorgt dat ICT richting de organisatie ‘on-demand’ als een service kan worden aangeboden.

Meer oplossingen

Bekijk hier welke oplossingen wij nog meer aanbieden

WLAN & Mobility

WLAN & Mobility

Meer halen uit Location Based Services en WIFI

Draadloze netwerken zijn gemeengoed geworden, ook bij organisaties. Toch laten organisaties nog allerlei mogelijkheden onbenut om te besparen op tijd en middelen. Vosko denkt met u mee.

Meer lezen
Networking

Networking

Optimale verbindingen van cruciaal belang

Voor organisaties die afhankelijk zijn van hun netwerken zijn optimale verbindingen van cruciaal belang. Ongeacht of het gaat over een nevenlocatie, een thuiswerker die inlogt of lokale netwerken: de verbinding moet gewoon goed zijn.

Meer lezen
Security

Security

Het beveiligen van de totale infrastructuur

Het onderling koppelen van allerlei netwerken biedt ongekende mogelijkheden. Helaas geldt dit ook voor misbruik. Het beveiligen van de totale infrastructuur is dan ook enorm belangrijk geworden.

Meer lezen
Collaboration

Collaboration

Altijd, op iedere locatie en op ieder apparaat

Afstand, tijdstip en locatie zijn niet meer bepalend wanneer we willen communiceren. We zijn verwend en gewend geraakt met vele elektronische vormen ervan.

Meer lezen

Wij zijn van alle markten thuis

Zo zijn wij gespecialiseerd in de volgende markten

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Overheid

Overheid

Educatie

Educatie

Industrie

Industrie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Referenties

Bekijk hier onze referenties

Centraal Boekhuis
``Vosko is geen groothandel in netwerkswitches maar komt gericht met een oplossing die bij ons past.``
Meer info
Wehkamp
``Vosko onderscheidt zich niet alleen in kennis en kunde, maar ook in flexibiliteit en pragmatiek.``
Meer info