Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Altijd, op iedere locatie en op ieder apparaat

Vosko biedt ondersteuning om de ontwikkelingen op het gebied van collaboration en de verwachte eisen zo soepel mogelijk door te voeren in uw organisatie.

Wilt u advies over collaboration-oplossingen in uw organisatie? Neem dan contact op met de experts van Vosko.

ico_solution-collaboration

Communicatie is van alle tijden en is constant in ontwikkeling. Deze ontwikkeling van elektronische communicatie verloopt de laatste jaren erg snel en heeft direct zijn weerslag hoe mensen met elkaar communiceren. Afstand, tijdstip en locatie zijn niet meer bepalend wanneer we willen communiceren. We zijn verwend en gewend geraakt met vele elektronische vormen ervan.

 

Altijd, op iedere locatie en op ieder apparaat

Medewerkers zullen meer moeten doen in minder tijd. Waar tijdwinst behaald kan worden is voornamelijk in de overgang tussen processtappen. Hier is vaak sprake van menselijke communicatie en dit gaat in de praktijk niet altijd efficiënt. Veel tijd gaat verloren door de onbereikbaarheid van personen en de soms beperkte toegankelijkheid van informatie. Door de informatie binnen handbereik te hebben (altijd, op iedere locatie en op ieder apparaat, zoals ‘Bring Your Own Device’) en bereikbaarheid van personen te optimaliseren, kunnen de procesovergangen aanmerkelijk in tijd gereduceerd worden.

Meer oplossingen

Bekijk hier welke oplossingen wij nog meer aanbieden

WLAN & Mobility

WLAN & Mobility

Meer halen uit Location Based Services en WIFI

Draadloze netwerken zijn gemeengoed geworden, ook bij organisaties. Toch laten organisaties nog allerlei mogelijkheden onbenut om te besparen op tijd en middelen. Vosko denkt met u mee.

Meer lezen
Datacenter

Datacenter

Een snellere time-to-market van applicaties

De plek waar de applicaties gehuisvest zijn die de business 24×7 ondersteunen, wordt al vele jaren ondersteund door netwerken van Vosko die in deze noodzaak van beschikbaarheid voorzien. Beschikbaarheid is echter niet de enige eis meer tegenwoordig

Meer lezen
Security

Security

Het beveiligen van de totale infrastructuur

Het onderling koppelen van allerlei netwerken biedt ongekende mogelijkheden. Helaas geldt dit ook voor misbruik. Het beveiligen van de totale infrastructuur is dan ook enorm belangrijk geworden.

Meer lezen
Networking

Networking

Optimale verbindingen van cruciaal belang

Voor organisaties die afhankelijk zijn van hun netwerken zijn optimale verbindingen van cruciaal belang. Ongeacht of het gaat over een nevenlocatie, een thuiswerker die inlogt of lokale netwerken: de verbinding moet gewoon goed zijn.

Meer lezen

Wij zijn van alle markten thuis

Zo zijn wij gespecialiseerd in de volgende markten

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Overheid

Overheid

Educatie

Educatie

Industrie

Industrie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Referenties

Bekijk hier onze referenties

Schiphol
``Bij Vosko weet je dat het altijd gaat werken. Er zit veel know how en wij hebben een duidelijke klik op engineering niveau, dat werkt heel prettig.``
Meer info
Gemeente Breda
Vosko is voor ons een betrokken partner, die ons optimaal ondersteunt op basis van gedegen vakkennis en deskundigheid``
Meer info