The State of Application Delivery 2017

23 januari 2017

Meer dan 2.000 IT-, netwerk-, applicatie- en security professionals uit de hele wereld hebben zich gebogen over application delivery onderwerpen variërend van cloud-adoptie en de daarmee groeiende veiligheidsuitdagingen, tot enterprise application services, DevOps en SDN. Omdat organisaties in toenemende mate hun applicaties verplaatsen naar de cloud, is het thema 'beschikbaarheid' voor de eerste keer overtroffen door 'security' als nummer één prioriteit voor de implementatie van toepassingen.

Het wereldwijde onderzoek van F5 toont aan dat de versnelling van de cloud-adoptie een grotere vraag creëert naar security applicatiediensten, waaronder WAF, DNSSEC en DdoS.

 

Leer hoe uw vakgenoten in het huidige applicatie landschap omgaan met thema’s als security, cloud, DevOps, automation and orchestration en download hier het rapport van F5.

 

 

Delen via