Cisco wint Networking Innovator of the Year Award

20 januari 2017

Dutch-IT Channel Award: Networking Innovator of the Year

Tijdens het Nieuwjaarsgala van de Dutch-IT Channel Award uitreiking op 19 januari heeft Cisco de Networking Innovator of the Year Award in ontvangst mogen nemen. Cisco was genomineerd voor deze award op basis van de gezamenlijke case bij Schiphol. Cisco en Vosko gaan de core-netwerken, de distributienetwerken en de datacenternetwerken van Schiphol vernieuwen; netwerken die samen een platform vormen als fundament voor de integratie met andere (draadloze) netwerken en nieuwe digitale diensten. Cisco en Vosko worden door de luchthaven in staat geacht een solide fundament te leggen voor de digitale transformatie van Schiphol: een flexibel, schaalbaar vast netwerk voor de gehele luchthaven.

Delen via