Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

NIEUWS

Vosko NextGen DC Partner of the Year 2018.

Gisteren heeft Vosko, tijdens de Channel Award uitreiking van NetApp, de award ontvangen voor: NGDC Partner of the Year 2018.

NGDC staat voor Next Gen Data Center, het ‘nieuwe’ portfolio van NetApp waar Vosko als eerste NetApp partner exclusief voor heeft gekozen.

De mooie motivatie van NetApp voor het ontvangen van deze fantastische prijs:

Vosko staat bekend om innovatie, focus en visie. De leverancier van oplossingen voor Enterprise Networking, WLAN & Mobility, Security, Datacenter en Collaboration werd vorig jaar partner van NetApp. De Data Fabric-strategie van NetApp sluit een-op-een aan op de hybride-cloudpropositie van Vosko. Alleen NetApp’s next-generation datacenterproducten, zoals SolidFire, zijn opgenomen in het Vosko-portfolio, om een goede en duidelijke positie naar de markt te brengen. Dit resulteerde in het eerste jaar van het partnerschap al in significante successen.

Wij danken Netapp voor deze tastbare erkenning!

Jeffrey den Oudsten
Manager Technology & Innovation

Geen reacties op dit artikel

Laat ook een reactie achter

Meest gelezen

Vosko behaalt F5 Partner Support

Vosko heeft de F5 Partner Support Partnership status behaald. Met deze status kunnen wij u nu rechtstreeks voorzien van F5 Technical support.

5G, de wifi-killer!

5G: De oplossing die wifi overbodig maakt. Want wie heeft er nu nog wifi nodig? 5G is wel 100x sneller dan 4G. Lees in deze blog meer over 5G.

ICT Architectuur, van schuurtje tot appartementencomplex

Worstel jij binnen je ICT bedrijf met het vraagstuk over het al dan niet inrichten van een (virtuele) architectuurafdeling?