Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

NIEUWS

Vosko NextGen DC Partner of the Year 2018.

Gisteren heeft Vosko, tijdens de Channel Award uitreiking van NetApp, de award ontvangen voor: NGDC Partner of the Year 2018.

NGDC staat voor Next Gen Data Center, het ‘nieuwe’ portfolio van NetApp waar Vosko als eerste NetApp partner exclusief voor heeft gekozen.

De mooie motivatie van NetApp voor het ontvangen van deze fantastische prijs:

Vosko staat bekend om innovatie, focus en visie. De leverancier van oplossingen voor Enterprise Networking, WLAN & Mobility, Security, Datacenter en Collaboration werd vorig jaar partner van NetApp. De Data Fabric-strategie van NetApp sluit een-op-een aan op de hybride-cloudpropositie van Vosko. Alleen NetApp’s next-generation datacenterproducten, zoals SolidFire, zijn opgenomen in het Vosko-portfolio, om een goede en duidelijke positie naar de markt te brengen. Dit resulteerde in het eerste jaar van het partnerschap al in significante successen.

Wij danken Netapp voor deze tastbare erkenning!

Jeffrey den Oudsten
Manager Technology & Innovation

Geen reacties op dit artikel

Laat ook een reactie achter

Meest gelezen

Kaviaar is voor de Wifi-elite

Consumentenelektronica op de werkvloer is vragen om problemen. Daar is het tenslotte nooit voor gemaakt. Of is dit een gevalletje kaviaar?

Avaya sluit overeenkomst met Extreme Networks voor verkoop netwerkactiviteiten

Avaya Inc. heeft dinsdag 7 maart 2017 een overeenkomst voor de verkoop van de activa van haar networking divisie gesloten met Extreme Networks, Inc.

Multi-Layer Security Architecture

Verdediging tegen cybercriminaliteit vraagt om een breder beveiligingsplan. Een Multi-Layer Security architectuur is dan ook actueler dan ooit