Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

EVENT

WeeKonnect - IHE Europe Connectathon

WeeKonnect – IHE Connectathon 2018

Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om veilig, betrouwbaar en gestandaardiseerd gegevens uit te wisselen. Hoe krijg je dat voor elkaar? Met onder andere de IHE Europe Connectathon 2018, een jaarlijks event waarop softwareleveranciers onderling hun interoperabiliteit testen. Aan het woord is Vosko, een van de technische sponsoren van het event.

In de week van 16 – 20 april vinden er in de Fokker terminal in Den Haag diverse events plaats die allen te maken hebben met zorg en interoperabiliteit en standaardisatie. Tijdens de zogenaamde Weekonnect (17 -19 april) kan de bezoeker vele interessante lezingen bijwonen. Daarnaast is het zeer zeker de moeite waard om ook het IHE Europe Symposium (17 april) , IHE Europe MHealth-Plugathon (17 en 18 april) en de IHE Europe Connectathon te bezoeken (16-19 april).

Sponsor

Een van de technische sponsoren van de IHE Europe Connectathon 2018 is Vosko. Luit Schokker, Business Development Executive, over IHE: “In 2005 vond in Noodwijkerhout de IHE Europe Connectathon plaats, het moment waarop IHE zich aan ons presenteerde. Van dit event waren wij en Cisco destijds als technisch sponsor. IHE zien wij als een belangrijke organisatie, die ervoor zorgt dat het IHE-gedachtegoed bij alle zorginstellingen en toeleveranciers in Nederland prominent op de agenda blijft staan. Dit, in het belang van integratie van zorgtoepassingen en dus in het belang van de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid.”

WeeKonnect – IHE Connectathon 2018

Voeg toe aan kalender 2018-04-21 23:11:01 2018-04-22 04:11:01 Pacific/Midway WeeKonnect - IHE Europe Connectathon Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om veilig, betrouwbaar en gestandaardiseerd gegevens uit te wisselen. Hoe krijg je dat voor elkaar? Met onder andere de IHE Europe Connectathon 2018, een jaarlijks event waarop softwareleveranciers onderling hun interoperabiliteit testen. Den Haag