Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

EVENT

Vosko aanwezig op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017

Op 1 & 2 november zijn wij aanwezig op de Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017. Een beurscombinatie met een uitgebreid inhoudelijk seminarprogramma, praktijkgerichte case studies en oplossingsgerichte presentaties. We hebben twee sprekers die een seminar verzorgen:

Cisco’s baanbrekende methode om malware te herkennen in encrypted netwerkverkeer

Rik ChorusRik Chorus, Security Channel Manager Cisco Nederland

Rik is inmiddels 16 jaar actief in het IT security landschap waarvan 6 jaar als onafhankelijk consultant en 4 jaar binnen Cisco Nederland. Rik verzorgt klant sessies, trainingen en lezingen voor grote Enterprise organisaties, het mid-market segment en het Cisco security channel in Nederland.

SAMENVATTING PRESENTATIE:  

Een van de hedendaagse problemen in netwerken is dat het erg moeilijk is om malware te detecteren in encrypted dataverkeer. Vaak sluipt hierdoor malware binnen in netwerken waarbij het erg moeilijk is te achterhalen waar dit vandaan kwam en hoe het zich verspreid. Cisco heeft recentelijk een aankondiging gedaan waarmee het mogelijk is om malware binnen netwerkomgevingen te detecteren zonder het verkeer te decrypten, De hele discussie “security versus privacy” wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Tijdens deze sessie vertellen wij u graag hoe deze technologie werkt en wat de mogelijkheden zijn.

End-2-End Security en Microsegmentatie geïntegreerd in Fabrics & Clouds

Wim Coenen

Wim Coenen, CTO Vosko

Wim is binnen Vosko verantwoordelijk voor het portfolio aan producten en diensten. Om dit zo goed mogelijk af te stemmen op de marktvraag, wordt nauw contact onderhouden met alle grote en toonaangevende fabrikanten wereldwijd, zowel binnen als buiten het huidige portfolio en met zo veel mogelijk Vosko-relaties. Daarbij worden vragen vanuit de business zo goed mogelijk vertaald in technisch realiseerbare, betaalbare en te ondersteunen oplossingen.

SAMENVATTING PRESENTATIE:  

End2End Security en Segmentatie van endpoint/gebruiker tot server/applicatie is de nieuwe standaard om Security te kunnen borgen! De ontwikkelingen op Fabric Technologie met geïntegreerde Security en (mirco-) Segmentatie volgens Policy’s voor alle aangesloten endpoints en gebruikers maakt dit mogelijk. Software Defined platforms met intelligente controllers die samenwerken, ‘leren’ en intuïtief acties doorvoeren, al dan niet gevoed door derden of andere intuïtieve netwerken is dé manier om Security te borgen. Maak tijdens deze sessie kennis met deze technologieën en de toekomst van Fabric geïntegreerde Security voor zowel Enterprise Netwerken als uw Private Cloud.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op https://www.infosecurity.nl/

Toegang tot Infosecurity.nl 2017 is gratis na registratie. Het invullen van de registratiemodule neemt enkele minuten in beslag. U ontvangt per email een bevestiging. Met de barcode op deze bevestiging kunt u uw persoonlijke toegangsbadge op de beurs afhalen. Deze barcode is eveneens prima te scannen vanaf uw smartphone of tablet.

Wilt u zich voorregistreren voor de toegang tot de beurs? Klik dan op de registratieknop.

Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo

Voeg toe aan kalender 2017-11-01 23:22:52 2017-11-02 04:22:52 Europe/Amsterdam Vosko aanwezig op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017 Op 1 & 2 november zijn wij aanwezig op de Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo 2017. Een beurscombinatie met een uitgebreid inhoudelijk seminarprogramma, praktijkgerichte case studies en probleemoplossende solution sessions. Jaarbeurs Utrecht
vosko event