Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

EVENT

Lunch & Learn Cisco Firepower firewall platform

Vosko organiseert samen met Cisco een lunch & learn over het Cisco Firepower firewall platform. Hét nieuwe firewall platform van Cisco. Het vervangt op termijn de huidige Cisco ASA firewalls.

Lunch & learn
Tijdens deze lunch & learn geven we een update over de appliances en features/functionaliteiten van Firepower. Op gebied van security inspecties heeft een Firepower meerwaarde boven een ASA. De Firepower inspecties integreren met de andere security oplossingen van Cisco zoals Cisco ISE, AMP (for Endpoints). Cisco Threat Response verbindt al deze oplossingen en geeft meer inzicht in de actuele security status. Hierdoor is de Firepower niet meer een op zichzelf staand product maar een onderdeel van de integrale security oplossing en filosofie van Cisco.

Wanneer
De lunch & learn vindt plaats op donderdag 7 februari van 11:00 – 14:00 bij Vosko in Gouda. Wij hopen dat je in de gelegenheid bent de sessie bij te wonen. Mocht je niet kunnen, stuur gerust de uitnodiging door naar collega’s die het ook interessant vinden.

Lunch & learn Cisco Firepower firewall platform

  • 7 februari 2019
  • Kantoor Vosko, Gouda
  • Aanmelden
Voeg toe aan kalender 2019-02-07 23:08:27 2019-02-08 04:08:27 Europe/Brussels Lunch & Learn Cisco Firepower firewall platform Vosko organiseert samen met Cisco een lunch & learn over het Cisco Firepower firewall platform. Hét nieuwe firewall platform van Cisco. Gouda