Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

EVENT

Cisco organiseert: The Network. Intuitive.

The Network. Intuitive.

De wereld digitaliseert in toenemende mate. Beslissingen worden steeds sneller genomen. U stelt daarbij hoge eisen aan uw software. Maar is uw huidige netwerk ook in staat om uw doelstellingen van vandaag en morgen te realiseren? En hoe beschermt uw netwerk uw bedrijf tegen dreigingen?

Op 12 oktober a.s. nemen wij u graag mee op een reis door een nieuw tijdperk van networking gebaseerd op Cisco’s Digital Networking Architecture. Aan de hand van keynote-sessies en verschillende demo’s laten wij u zien welke rol het intuïtieve netwerk voor uw bedrijf kan spelen.

Onderwerpen zoals automation, analytics en encrypted traffic analysis komen uitgebreid aan bod. Te weten komen hoe uw IT organisatie tijd kan besparen en zich daardoor meer kan richten op het realiseren van business outcomes? Kom 12 oktober naar de Westergasfabriek.

THE
NETWORK.
INTUITIVE.

Donderdagmiddag 12 oktober

  • Westergastheater, Amsterdam
  • Aanmelden kan nu!
Voeg toe aan kalender 2017-10-12 23:08:37 2017-10-13 04:08:37 Pacific/Midway Cisco organiseert: The Network. Intuitive. Op 12 oktober a.s. nemen wij u graag mee op een reis door een nieuw tijdperk van networking gebaseerd op Cisco’s Digital Networking Architecture in de Westergasfabriek. Registreer u nu! Westergastheater | Amsterdam