Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

EVENT

Cisco Live 2019 Barcelona

Van 28 januari tot en met 1 februari 2019 vindt het jaarlijkse Cisco Live event plaats in Barcelona. Ook dit jaar organiseert Vosko en Conscia in samenwerking met Cisco een studiereis naar dit evenement. Onze studiereis start een dag eerder, 27 januari, en eindigt op 1 februari 2019.

Tijdens deze studiereis staat het uitwisselen van ervaringen en delen van kennis met collega’s uit de markt en specialisten centraal. Speciaal voor onze relaties hebben wij een pakket samengesteld om hieraan deel te nemen.

We sturen enkele van onze beste Vosko consultants naar Barcelona en nodigen geselecteerde internationale Cisco-experts uit voor ons avondprogramma. Het Vosko team staat ​​altijd voor u klaar voor technische discussies en briefings tijdens de week.

Het Cisco Live-programma zit, zoals altijd, boordevol interessante inhoud. U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan Cisco-technologiesessies, de DevNet Zone, Technical Solutions Clinics, Expert Demo’s en aan certificeringstests.

Verblijf in Barcelona
Cisco Live vindt plaats in de conferentieruimte Fira Gran Via in Barcelona. We verblijven in het zeer centraal gelegen Barcelo Sants Hotel, met snel en eenvoudig transport naar de locatie van de Cisco Live-conferentie.

Pakket Studiereis (€ 1.500,- excl. BTW)

In het door ons aangeboden pakket is het volgende inbegrepen:

  • Vliegreis Amsterdam – Barcelona v.v. op basis van Economy Class;
  • Vervoer tussen hotel en locatie Cisco Live;
  • Welkom meeting Vosko en Conscia en twee dinerevents met Cisco Business Unit gastsprekers;
  • Hotelovernachtingen in Barcelo Sants op basis van logies en ontbijt met bezetting van 1 volwassene per kamer.

Als u nog andere vragen heeft, kunt u per mail contact met ons opnemen.

We kijken uit naar een geweldige tijd in Barcelona!

Cisco Live 2019