Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

EVENT

Check Point Experience Nederland

Cloud. Mobile. Threat Prevention.
Welkom in de toekomst van Cyber Security

Stap die toekomst in en kom naar de Check Point Experience Nederland op 5 juni a.s.

De ontwikkelingen op IT Security gaan in een razend tempo. Hackers worden steeds innovatiever, hun aanvallen complexer en doordacht, met een stijgend slagingspercentage. De IT beveiligingsmarkt staat echter ook niet stil en komt met de juiste middelen om deze aanvallen te detecteren en af te slaan. Op dit moment bevinden wij ons in de vijfde generatie (Gen V) aanval, die zich kenmerkt door omvangrijke, multi-vector aanvallen met een grote impact op de Enterprise.

Voor elke organisatie is het dan ook van belang om op de hoogte te blijven van het dreigingslandschap en welke middelen beschikbaar zijn. Check Point is als security marktleider continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologie om de nieuwste aanvallen te mitigeren. Zij heeft hiertoe de Infinity Security Architecture ontworpen. Deze security architectuur is ontworpen om de complexiteit van groeiende connectiviteit en inefficiënte beveiligingsmaatregelen op te lossen binnen een volledige threat prevention oplossing. Check Point Infinity biedt uw organisatie preventieve bescherming tegen huidige en toekomstige aanvallen – vandaag en in de toekomst.

Tijdens de diverse breakout sessies wordt u volledig geïnformeerd over de Check Point Infinity Security Architecture, de gebruikte componenten en hoe deze samenwerken. Dit event is tevens een uitgelezen kans om te ‘netwerken’ met peers en collega’s, de nieuwste updates vanuit het Check Point veld te horen en wat best practises zijn om uw IT infrastructuur te beveiligen tegen hedendaagse en toekomstige dreigingen. De dag sluiten we af met een netwerkborrel en dinner.

Vosko is als 4-Star Partner prominent aanwezig op de CPX Nederland en nodigt u dan ook uit om samen met ons dit event te bezoeken.

Kosten
Deelname aan dit event is kosteloos.

Locatie
De CPX Nederland wordt dit jaar gehouden in het historische Fort Voordorp nabij Utrecht. Een inspirerende en unieke locatie om zeker te bezoeken.

Adres
Voordorpsedijk 28b
3737 BK, Groenekan

Registratie
U kunt zich hier direct registeren voor dit event.

Wij zien u graag terug op 5 Juni a.s. !

Check Point Experience Nederland

Voeg toe aan kalender 2018-06-05 23:08:08 2018-06-06 04:08:08 Europe/Brussels Check Point Experience Nederland Stap die toekomst in en kom naar de Check Point Experience Nederland op 5 juni 2018. De ontwikkelingen op IT Security gaan in een razend tempo. Hackers worden steeds innovatiever, hun aanvallen complexer en doordacht, met een stijgend slagingspercentage. Voordorpsedijk 28b 3737 BK, Groenekan