Praktijkgerichte Workshops

De implementatie van nieuwe technologie en bijbehorende apparatuur heeft vaak grote invloed op uw bedrijfsvoering. Om optimaal te kunnen profiteren van de implementatie van nieuwe technologie is het belangrijk dat betrokkenen weten hoe ze met de nieuwe technologie en apparatuur aan de slag moeten.

 

Op maat gemaakte workshops

Vosko organiseert verschillende workshops die ervoor zorgen dat uw bedrijf meteen profiteert van nieuwe technologie en bijbehorende apparatuur. Die workshops zijn speciaal toegespitst op beheerders binnen uw organisatie. Wij weten namelijk uit ervaring dat de effectiviteit dan vele malen groter is dan bij trainingen met een algemeen karakter en open inschrijving. Onze workshops zijn op maat gemaakt. We gaan in op alle onderwerpen die voor uw organisatie belangrijk zijn. Naast de theorie is er in ons aanbod van workshops altijd veel ruimte voor praktijkoefeningen. Die hands-on-benadering wordt door onze cursisten enorm gewaardeerd.

 

Wilt u weten hoe u de implementatie van nieuwe technologie en bijbehorende apparatuur kunt verbeteren door praktijkgerichte workshops? Neem dan contact op met Vosko. 

Delen via