Network Operations Center

Bedrijven zijn in steeds grotere mate afhankelijk van hun ICT-infrastructuur, waarbij een beschikbaarheid van 24x7 een vereiste is. Mocht er dus onverhoopt een storing zijn, dan is het belangrijk om die zo snel mogelijk op te sporen en op te lossen.

 

Monitoren van complexe bedrijfsnetwerken

Vosko beschikt over een uitgebreid Network Operations Center (NOC). Daar monitoren gekwalificeerde engineers grote en complexe bedrijfsnetwerken. Het NOC van Vosko gebruikt diverse systemen om netwerken op afstand te beheren. Uiteraard is die dienstverlening uitstekend beveiligd.

 

Detecteren van cruciale verstoringen

Vosko neemt met het NOC een belangrijke taak over van uw beheerders: namelijk het zo snel mogelijk detecteren van cruciale verstoringen in het netwerk. In de meeste gevallen kunnen engineers op afstand problemen opsporen, oplossen of work-arounds realiseren. 

 

Change management

Vosko kan daarnaast op uw verzoek change management uitvoeren via overeengekomen request for change-procedures. Ook het opslaan van informatie over netwerkcomponenten (CMDB) en documentatie is onderdeel van de NOC-diensten.

 

Wilt uw weten hoe Vosko storingen in uw netwerk kan voorkomen? Neem contact op met onze experts.

Delen via