Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

Diensten

Het uitbesteden van ICT-diensten biedt grote voordelen voor uw bedrijf of organisatie. U beschikt over de kennis en expertise van ervaren specialisten. Zij vertalen ICT naar oplossingen die het succes van uw bedrijf vergroten. U richt zich volledig op de bedrijfsvoering en kerntaken van uw organisatie.

De diensten van Vosko

Vosko is gespecialiseerd in advies, ontwerp, implementatie, migratie, beveiliging en onderhoud van grote netwerkinfrastructuren. Daardoor is Vosko bij uitstek uw sparringpartner voor complexe netwerkvraagstukken op het gebied van techniek en beleid.

Vosko’s coretechnieken worden succesvol geïmplementeerd binnen de meest complexe netwerkomgevingen van Nederland, zoals luchthaven Schiphol, academische- en regionale ziekenhuizen en grote overheidsinstellingen. Vosko neemt een belangrijke rol in binnen de Nederlandse ICT-sector.

Bewezen diensten

Bij Vosko geloven we in langdurige samenwerking op basis van bewezen diensten en vertrouwen. We leveren uitsluitend oplossingen van topfabrikanten en beperken ons bewust tot een selectie van de beste producten en diensten die de markt te bieden heeft. Daardoor kunnen we kwaliteit en technische diepgang garanderen. Onze oplossingen worden volledig toegesneden op uw organisatie.

Certificeringen

Vosko voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van techniek en beveiliging. Onze technici zijn gecertificeerd door onze partners en gescreend door de Nederlandse veiligheidsdiensten. Bovendien zijn we lid van verschillende standaardisatie-organisaties, waaronder IEEE en NEN. Vosko organiseert ook regelmatig seminars en workshops. We delen kennis en ervaringen namelijk graag met onze klanten en relaties.

Wilt u weten hoe de diensten van Vosko kunnen bijdragen aan het succes van uw bedrijf? Neem contact op of kijk hier voor meer informatie over ons diensten-aanbod

Referenties

Bekijk hier onze referenties

DAF
``We hebben eigen kennis en kunde in huis, maar kunnen niet buiten de ondersteuning van een betrouwbare en gedegen partner als Vosko``
Meer info
Meander Medisch Centrum
``Wij hadden nog geen relatie met Vosko, maar de wijze waarop zij daadwerkelijk invullen hebben gegeven aan het begrip partnership, is wat mij betreft een voorbeeld van hoe het zou moeten.``
Meer info

Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van de laatste updates