Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

NIEUWS

Het contract met Prinses Máxima Centrum officieel getekend

Wederom een mooie milestone. Het contract met Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht is officieel getekend door Vosko en het Prinses Máxima Centrum.

Voorzitter Raad van Bestuur Diana Monissen, Richard Kamman (ICT Manager) en Kees Griffioen (Commercieel Directeur Vosko) hebben hun handtekening gezet onder het support en beheer contract voor het complete netwerk inclusief alle security componenten. Het Prinses Máxima Centrum heeft gekozen voor een ICT regieorganisatie zodat de complete 24/7 monitoring en beheer van de complete netwerk infrastructuur via het Vosko Netwerk Operations Center (NOC) en het Netwerk Security Center (SOC) loopt.

 

Geen reacties op dit artikel

Laat ook een reactie achter

Meest gelezen

Kaviaar is voor de Wifi-elite

Consumentenelektronica op de werkvloer is vragen om problemen. Daar is het tenslotte nooit voor gemaakt. Of is dit een gevalletje kaviaar?

Avaya sluit overeenkomst met Extreme Networks voor verkoop netwerkactiviteiten

Avaya Inc. heeft dinsdag 7 maart 2017 een overeenkomst voor de verkoop van de activa van haar networking divisie gesloten met Extreme Networks, Inc.

Multi-Layer Security Architecture

Verdediging tegen cybercriminaliteit vraagt om een breder beveiligingsplan. Een Multi-Layer Security architectuur is dan ook actueler dan ooit