Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

NIEUWS

Cisco Partner of the Year Awards

Public Sector Partner of the Year

Tijdens de jaarlijkse partnerbijeenkomst op 6 oktober heeft Vosko maar liefst twee Cisco Awards in de wacht gesleept. De eerste award die wij in ontvangst mochten nemen is de ‘Public Sector Partner of the Year Award’. Cisco: “Deze partner is geen onbekende in het Public Sector segment. Vooral de gefocuste benadering zorgt de afgelopen jaren voor een indrukwekkende groei, ruim 20%. Dit jaar leverde dit binnen Public Sector een 4-tal prachtige Collaboration Wins op binnen Healthcare”.

Cisco Netherlands Partner of the Year

Daarnaast hebben we de felbegeerde ‘Cisco Netherlands Partner of the Year Award’ in ontvangst mogen nemen. Cisco’s motivatie: “We hebben deze partner al eerder in de prijzen zien vallen vanavond en deze prijs is ook een terechte beloning voor de gehele organisatie. Al eerder gememoreerd De Collaboration successen in Public Sector, de Cross-architectural win van Deventer ZKH en natuurlijk de win van het Anything But Cisco Account ; Schiphol + daarbij de record-omzet dit Fiscale jaar. Zorgt ervoor dat we echt niet om deze partner heen kunnen, en daarom is dit jaar Cisco Partner of the Year… Vosko”

Kees Griffioen, Commercieel directeur Vosko: “Onze klanten zoeken een partner die ze helpt met een infrastructuur die zowel super betrouwbaar is als die klaar is voor de innovatie die op ze af komt. Met Cisco hebben we de architectuur hiervoor uitgewerkt met “best practices” en we hebben geïnvesteerd in deze visie. Dit leidt tot veel vertrouwen van onze klanten en we zijn beloond met goede resultaten. We zijn dan ook terecht trots op deze mooie erkenning”.

Gerelateerd

Vosko en Cisco vernieuwen het IT-netwerk van Schiphol

Vosko en Cisco gaan de core-, distributie- en datacenter-netwerken van de Nederlandse luchthaven Schiphol Airport vernieuwen.

Meer Nieuws & Blogs