Enterprise Networking, Wlan & Mobility, Security, Datacenter, Collaboration

NIEUWS

Vosko benoemd tot Check Point 4-STAR ELITE Partner!

Van links naar rechts: Frank Suijten (Check Point SE), Jan Willem Bos (Check Point Channel Manager), Richard van der Graaf (Vosko Vendor Manager), Bas van Kesteren (Check Point Channel Manager), Wim Coenen (Vosko CTO), Kilian Klein (Check Point Sales Manager).


Met trots kunnen wij meedelen dat Vosko door Check Point benoemd is tot 4 STAR ELITE partner. Hiermee treedt Vosko toe tot een selecte groep Check Point partners met de allerhoogste partnerstatus. 

Check Point heeft deze benoeming bekrachtigd omdat Vosko de afgelopen jaren heeft aangetoond een zeer gewaardeerde partner te zijn met toewijding, focus, technische kennis en een solide groei in de verkoop. Ook het omarmen van de nieuwe technologieën op gebied van Cloud, Datacenter en End Point is van grote toegevoegde waarde in de partnerrelatie en laat commitment zien.

Check Point: “Hierdoor bereikt Vosko het hoogste niveau als 4* Elite partner in ons Channel partner programma”, aldus Arthur van Uden, Country Manager bij Check Point Nederland. “Vosko volgt de evolutie van security trends op de voet. Nieuwe bedreigingen vragen om nieuwe oplossingen. Hiertoe investeert Vosko voortdurend in intensieve training om zo de kritische bedrijfsinformatie van hun klanten te beschermen tegen de vijfde generatie cyberaanvallen, en dit met de nieuwste beschikbare technologieën. Met het hoogste aantal gecertifieerde mensen in dienst, hun sterke support team en intensieve betrokkenheid op het gebied van innovatie, kunnen zij hun klanten de nodige expertise bieden en ze leiden naar Gen V-security.”

Wij als Vosko zijn erg content met deze mooie toekenning en zien een groeiende samenwerking met smart tegemoet.

Geen reacties op dit artikel

Laat ook een reactie achter

Meest gelezen

3 redenen om niet naar het plafond te staren!

Wifi access points uit het zicht en netjes boven het plafond wegwerken is misschien wel mooi, maar niet verstandig.

Kaviaar is voor de Wifi-elite

Consumentenelektronica op de werkvloer is vragen om problemen. Daar is het tenslotte nooit voor gemaakt. Of is dit een gevalletje kaviaar?

Avaya sluit overeenkomst met Extreme Networks voor verkoop netwerkactiviteiten

Avaya Inc. heeft dinsdag 7 maart 2017 een overeenkomst voor de verkoop van de activa van haar networking divisie gesloten met Extreme Networks, Inc.