Loading...

Op donderdagmiddag 27 september vindt de Vosko Experience plaats:

Hét jaarlijks netwerk event!

Na een zeer succesvolle editie vorig jaar, is het weer tijd voor een nieuwe Vosko Experience. Dit keer wordt het nog beter, nog inspirerender en ook een vleugje komisch. Want naast onze topsprekers uit eigen ‘kweek’ en hooggewaardeerde personen vanuit onze partners, is er ook plaats voor de welbekende cabaretier Dolf Jansen.
Want wat is er nu beter dan een lach op het gezicht, na een zeer interessante dag vol kennisdelen en netwerken?
U kunt zich, net als vorig jaar, weer inschrijven voor drie sessies die voor u het meest aansprekend zijn.

Motiverende spreker: Dolf Jansen

Dolf Jansen – Foto: Martin Oudshoorn

Dolf Jansen is cabaretier, (liedjes)schrijver, columnist, presentator van radio- en televisieprogramma’s. Hij wordt wel ‘de snelste cabaretier van Nederland genoemd’ omdat hij razendsnel kan praten. Bovendien is hij een uitmuntende marathonloper. Zijn beste tijd is 2 uur en 28 minuten. Ook is hij maatschappelijk zeer betrokken. Hij zet zich onder meer in voor de organisaties OxfamNovib, WarChild en KWF.
Maar waar Dolf zich vooral voor inzet op 27 september is u aan het lachen krijgen. En dit allemaal onder het genot van heerlijke drankjes en luxueuze hapjes. Dit wilt u toch niet missen?

Sessies & Sprekers

Fotogalerij VX 2017

PARTNERS VOSKO EXPERIENCE 2018

checkpoint
F5
ADVA
MazeMap

Recensies VX 2017

Bezoekadres Kampenringweg 47
2803 PE Gouda
Postadres Postbus 331
2800 AH Gouda
Telefoon 0182 622 822
Fax 0182 616 755
E-mail info@vosko.nl
Op donderdagmiddag 27 september vindt de Vosko Experience plaats: Hét jaarlijks netwerk event dat door de enorme belangstelling en hoge waardering niet meer is weg te denken. Graag nodigen wij u uit om hierbij aanwezig te zijn.

Social Media


© Vosko 2018 | Algemene voorwaarden