HP maakt Enterprises klaar voor de toekomst met FlexNetwork Architecture

en

HP introduceert de spectaculaire A10500-serie coreswitches

 

Mei 2011 / persbericht van HP
Één architectuur verenigt netwerk "silos" om flexibiliteit te verhogen voor virtuele, media-rijke en cloud-omgevingen

HP kondigt de HP FlexNetwork Architecture aan, de enige uniforme architectuur in de industrie voor het datacenter, campus en branche, die ondernemingen in staat stelt om media-rijke inhoud, virtualisatie, mobiliteit en cloud computing volledig te benutten.

Als kernonderdeel van de HP Converged Infrastructure, integreert de HP FlexNetwork architecture netwerk ‘silos’ door protocollen consequent toe te passen op alle netwerkapparaten in een onderneming. Daardoor kunnen klanten de dienstverlening eenvoudiger en sneller maken in het datacenter, de branche en op de campus, voor meer flexibiliteit en innovatie.

Single-vendor, proprietary benaderingen beperken klanten en verhogen kosten en complexiteit met verschillende systemen die nodig zijn op elk punt in het netwerk, inclusief datacenter, campus en branche. Dit gebrek aan convergentie en de toenemende complexiteit maakt het moeilijk om nieuwe toepassingen en diensten uit te rollen.

De HP FlexNetwork architectuur transformeert bestaande netwerken door convergentie en vereenvoudiging, waardoor organisaties innovatie, snelheid en prestaties kunnen leveren. Het nieuwe niveau van flexibiliteit van de HP FlexNetwork architectuur stelt klanten in staat zich te concentreren op de voorbereiding van hun organisaties op de eisen van de toekomst.

De FlexNetwork architectuur

De HP FlexNetwork architectuur verenigt het netwerk door middel van drie bouwstenen die vanuit één managementapplicatie worden beheert.

  • FlexFabric – convergeert en beveiligt data center netwerken, reken- en opslagcapaciteit in zowel de fysieke als de virtuele wereld.
  • FlexCampus – convergeert bedrade en draadloze netwerken voor het bieden van een veilige en op identiteit gebaseerde toegang.
  • FlexBranch – verlengt en vereenvoudigt, door het integreren van best-of-breed technologieën, het netwerk en de beveiliging op de branche.
  • FlexManagement – elimineert de complexiteit van diverse management systemen door middel van één management systeem geschikt voor de gehele HP FlexNetwork architectuur.

HP is van mening dat, om succes en concurrentievoordeel te garanderen, bedrijven de middelen moeten verschuiven van het onderhoud van complexe legacy-netwerken naar innovatie. Met de HP FlexNetwork architectuur levert HP op open standaard gebaseerde oplossingen waarmee klanten bestaande investeringen in het netwerk kunnen benutten, waardoor de totale cost of ownership omlaag gaat en organisaties voorbereid worden op de toekomst.

Meer informatie over HP FlexNetwork
Als HP FlexNetwork uw interesse heeft, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden nader te bespreken.
Bel 0182 622822 en vraag naar onze binnendienst
of email naar: sales@vosko.nl

HP Networking introduceert ook de nieuwe A10500-serie coreswitches

HP Networking introduceert tevens de spectaculaire A10500-serie coreswitches. Deze nieuwe coreswitches bieden een zeer lage latency, een hoge switch capaciteit en een bijzonder hoge 10 Gigabit Ethernet poortdichtheid. Deze nieuwe switches uit de A-serie bieden tevens belangrijke extra functionaliteit op het gebied van multimedia en collaboration. De switches zijn vanaf de tweede helft van 2011 beschikbaar.

Meer informatie over HP Networking A10500-serie switches
Als HP Networking A10500-series uw interesse heeft, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden nader te bespreken.
Bel 0182 622822 en vraag naar onze binnendienst
of email naar: sales@vosko.nl

Nieuws
10 april 2014
OpenSSL Heartbleed Extension Vulnerability

8 april 2014
Vosko realiseert netwerk Groene Hart Ziekenhuis

27 februari 2014
Cisco partner van het jaar

20 februari 2014
Amstelland blij met locatie bepaling


Meer nieuws