Cisco Expo 2011
(terugblik)

Vosko nam als platinum partner deel aan Cisco Expo 2011
dat werd gehouden op dinsdag 12 april in de Passenger Terminal Amsterdam.
Tevens verzorgden wij onder grote belangstelling een interessante lezing.

Groot succes
Met ruim 1000 inschrijvingen en een gevarieerd programma was Cisco Expo 2011 een enorm succes. Als platinum partner ontvingen wij veel relaties op onze stand en mochten wij een groot aantal deelnemers begroeten tijdens onze lezing over wireless network ontwikkelingen.

Innovate Together
Cisco Expo stond dit jaar geheel in het teken van innovatie: Innovate Together! Want innovatie vormt de sleutel tot succes, en draagt direct bij aan het onderscheidend vermogen van uw organisatie. Innovatie is alleen mogelijk door samenwerking, en door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die nieuwe technologieën u bieden.

De netwerkconferentie Cisco Expo 2011 is speciaal gericht op klanten van Cisco. Zowel vanuit technisch, als business-perspectief, lieten Cisco en zijn partners, waaronder Vosko, u zien hoe u een nieuwe, innovatieve manier van werken kunt realiseren, met nieuwe oplossingen op het gebied van samenwerking (collaboration/unified communications), datacenters/virtualisatie en ‘borderless networks’, onbegrensd samenwerken over netwerken heen, ongeacht tijd, plaats en device.

Programma
Tijdens Cisco Expo boden Cisco en haar partners u een zeer informatief maar bovenal ook interactief programma. Met diverse keynote- en breakout-sessies, en interessante gastsprekers, waaronder Richard Lamb, Strategisch Trendwatcher/Futuroloog, Erica Terpstra, voormalig Olympisch zwemster, later Staatssecretaris voor VWS en voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité, en Nicolien Sauerbreij, Olympisch Kampioene Snowboarden en Sportvrouw van het Jaar 2010. Daarnaast was er een informatiemarkt met circa 30 Cisco-partners en had u natuurlijk ruim de gelegenheid om aan ùw netwerk te werken!

Lezing Vosko door Arjan Kievits
Deze lezing van Arjan Kievits kende een grote belangstelling. Op verzoek sturen wij u de presentatie van Arjan toe.
U kunt uw verzoek sturen naar: sales@vosko.nl
Hieronder treft u de titel met omschrijving aan.

Voice, video, wireless and location services to the next level
Cisco ontwikkelt in snel tempo communicatie oplossingen die inspelen op trends en marktvragen. Overal om ons heen zien we videocommunicatie opkomen. Deze trend wordt duidelijk weergegeven als ‘video, the next voice’. Ook Voice over WLAN en locatie bepaling blijken in de praktijk elkaar zinvol aan te vullen. Nieuw zijn daarbij toepassingen om via WLAN met speciale ‘Wifi-tags’ temperaturen te monitoren van bijvoorbeeld ruimten of koelkasten. Het budget voor deze systemen komt steeds vaker uit onverwachte hoeken binnen de organisatie. Maak kennis met ‘the next level’ van deze systemen, waarmee ook in Nederland inmiddels enthousiaste ervaringen zijn opgedaan.

onze fraaie en opvallende Vosko-stand tijdens Cisco Expo 2011

Wij zien u graag tegemoet op de volgende Cisco Expo of op één van onze andere evenementen.

Nieuws
10 april 2014
OpenSSL Heartbleed Extension Vulnerability

8 april 2014
Vosko realiseert netwerk Groene Hart Ziekenhuis

27 februari 2014
Cisco partner van het jaar

20 februari 2014
Amstelland blij met locatie bepaling


Meer nieuws